Topthesis, voor succesvolle scriptiebegeleiding

Wij – Audrey Franssen en Nicole van Dartel – zijn Topthesis begonnen, omdat we iets willen doen aan de enorme frustratie van studenten tijdens het doen van hun onderzoek en het schrijven van hun scriptie. We kwamen studenten tegen die dagen nutteloos in de bieb zaten, geen woord meer op papier kregen en – erger nog –  die hun scriptie maandenlang aan de kant lieten liggen, omdat ze zich er geen raad mee wisten of slapeloze nachten hadden door de scriptie.

En zover had het niet hoeven komen, weten wij uit ervaring. Als je een onderwerp kiest dat je echt boeit. Als je een goede planning maakt. Als je weet hoe je literatuur moet zoeken en theorie moet toepassen. Als het contact met je begeleider goed is. Als je je kan overgeven aan het creatieve proces van onderzoek. Als je weet hoe je gestructureerd teksten schrijft, in correct Nederlands of Engels.

En hiermee kunnen wij jou helpen door je vaardigheden hierin te verbeteren. We hebben deze vaardigheden onderverdeeld in drie groepen: onderzoeksvaardigheden, schrijfvaardigheden en persoonlijke vaardigheden. We kunnen je op een gebied helpen, maar ook op meerdere tegelijkertijd. Dat is aan jou.