Persoonlijke vaardigheden

De hogeschool of universiteit, waar jij je opleiding volgt, verwacht van studenten dat zij zelfstandig hun afstudeeropdracht uitvoeren. Stel je gemakkelijk taken uit, leg je jezelf hoge normen op of heb je moeite met concentratie? Dan kan het fijn zijn iemand naast je te hebben die je hierbij ondersteunt.

We helpen je een realistische planning te maken, je afstudeerperiode efficiënt te organiseren en geven tips over hoe je het beste om kunt gaan met de begeleider vanuit de opleiding. De begeleider die je vanuit de opleiding toegewezen krijgt, heeft vaak niet de tijd om je tijdens deze hele fase intensief te begeleiden terwijl elke volgende stap in het onderzoek weer nieuwe vragen oplevert. 

Onze Topthesisbegeleiders zijn er om je aan te moedigen en mee te denken, ook als je het even niet meer ziet zitten. We gaan samen na wat maakt dat je vastloopt in je scriptie, wat je motiveert en zoeken naar oplossingen om weer verder te kunnen. Op die manier helpen we je persoonlijke vaardigheden te verbeteren, waar je ook in je werk profijt van hebt: