Jij en je begeleider

Hoe goed je scriptie ook is, hij is zo goed als je begeleider hem vindt. Hij geeft je een cijfer. En dat wordt niet alleen bepaald door het niveau van je scriptie en of je aan alle vereisten hebt voldaan. Het wordt ook bepaald door jouw houding tijdens de hele periode van het schrijven van je scriptie.

Ben je proactief, kom je zelf met suggesties en zit je je scriptiebegeleider achter de broek om je stuk te bekijken? Of vind je het allemaal wel best, laat je alle input van je scriptiebegeleider komen; kortom, leun je een beetje achterover? Het heeft zeker invloed op hoe je begeleider jou ziet, en dus ook op je cijfer voor je scriptie. Denk daarover na als je het niet met hem eens bent en je hem wel eens even gaat vertellen hoe jij het ziet!

Bij Topthesis bespreken we met je hoe het contact met begeleider vanuit de hogeschool of universiteit verloopt en geven we je tips. Daarnaast kijken we samen in hoeverre jouw scriptie voldoet aan de specifieke beoordelingscriteria en waar de aandachtspunten liggen.

Ga naar: