Zie je door de bomen het bos niet meer? Samen komen we er altijd uit!

Nicole van Dartel MSc

Nicole is afgestudeerd als leerkracht aan de Pabo en als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij ondersteunt studenten onder andere bij de statistische analyses in SPSS en bij (afstudeer)onderzoek op het terrein van onderwijs, pedagogiek en HRM. 

Ik vind het leuk om mijn kennis over en ervaring met onderzoek in te zetten voor studenten. Het afstuderen is voor veel studenten een ingewikkeld proces, dat zonder een goede begeleiding al snel tot frustratie en vertraging kan leiden. Achterhalen wat jij nodig hebt om weer vooruit te gaan en vertrouwen te krijgen in jezelf vind ik belangrijk. Met mijn ruim 15 jaar ervaring als onderzoeker kan ik je snel wegwijs maken in het opzetten en uitvoeren van onderzoek. Naast het begeleiden van studenten bij hun onderzoek, voer ik zelf dagelijks onderzoek in opdracht uit. Meestal gaat het dan om vragenlijstonderzoek onder medewerkers. Dat doe ik voor verschillende organisaties en bedrijven. Verder ontwikkel en verzorg ik leertrajecten voor hbo-docenten die studenten (gaan) begeleiden bij hun afstudeeronderzoek.

Als begeleider geef ik je concrete feedback op hoe je het onderzoek aan moet pakken en help ik je jouw vaardigheden te verbeteren om tot een goed onderzoek te komen. Zoek jij iemand die je helpt bij het structureren van je onderzoeksrapport, het reflecteren op de aanpak en resultaten of het uitvoeren van statistische analyses, dan kan ik je hierbij helpen!