Ik help je met je scriptie en alle persoonlijke ontwikkelpunten die ervoor nodig zijn om je scriptie tot een goed einde te brengen.

Eveline van Dongen MR

Eveline is afgestudeerd als jurist in Nederlands Recht. Zij is werkzaam geweest binnen zowel de advocatuur als het bedrijfsleven. Sinds enkele jaren is ze coach en schrijfster. Ze heeft een persoonlijk ontwikkelingsmodel ontwikkeld, diverse boeken over persoonlijke ontwikkeling en bewust leven uitgebracht en ze schrijft columns en artikelen. Haar passie is zowel persoonlijke ontwikkeling als het geschreven woord. Tevens heeft zij een brede interesse en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek. Ze werkt al jaren als scriptiebegeleider.

Het is mijn missie om mensen te helpen om hun doelen te bereiken; in het leven, in hun werk, en dus ook met hun scriptie. Het werk als scriptiebegeleider sluit naadloos aan bij mijn passie en ervaring. Mijn kracht ligt in de combinatie van een intrinsieke motivatie om mensen te helpen, een scherp analytische, open visie en goede sociale en communicatieve vaardigheden. In elke fase van de scriptie kan ik de student begeleiden, maar ook motiveren om naast een goed eindresultaat ook zijn of haar persoonlijke doelen te behalen.